Деснянська РДА: Під час балістичного обстрілу в укриття потрапила лише частина людей

Деснянська РДА: Під час балістичного обстрілу в укриття потрапила лише частина людей

Укрінформ
Під час нічних обстрілів було відкрито центральний вхід поліклініки № 3 Деснянського району в Києві, але лише частина людей потрапила в укриття. Відповідальних за інцидент осіб викликали на доповідь.

Про це повідомив голова Деснянської районної адміністрації Дмитро Ратніков на сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"У нашому районі за лічені хвилини після оголошення сигналу повітряної тривоги відбувся балістичний обстріл. За повідомленням директора поліклініки № 3, працівником нічної зміни був відкритий центральний вхід. Частина мешканців опинилися в укритті, частина – ні. Три особи біля укриття загинули. Наразі з'ясовуються всі деталі інциденту", - написав він.

Посадовець зазначив, що з самого ранку ведеться робота з керівництвом поліклініки та фахівцями департаменту муніципальної безпеки КМДА. За його словами, викликані на доповідь усі відповідальні особи.

Читайте також: Над Києвом вночі знищили сім ракет «Іскандер-М» та три «Іскандер-К» – Повітряні сили

"Будуть ухвалені жорсткі рішення відносно всіх відповідальних осіб після з'ясування всіх обставин", - наголосив він.

Як повідомляв Укрінформ, унаслідок нічної атаки російських агресорів на Київ загинули троє людей, серед них дитина 9 років. Мешканець Деснянського району, чия дружина загинула під час атаки росіян, розповів Суспільному, що люди прибігли вночі до укриття, але їм не ніхто не відкрив. Водночас Київський міський голова Віталій Кличко заявив, що фахівці департаменту муніципальної безпеки з’ясовуватимуть, чому не було доступу до укриття в поліклініці Деснянського району, на яку впали уламки збитої ракети.

У Києві скасовані всі заходи до Дня захисту дітей

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-