Атаки на Київ та область: уламки ворожих ракет і дронів пошкодили 237 об'єктів

Атаки на Київ та область: уламки ворожих ракет і дронів пошкодили 237 об'єктів

Укрінформ
У період з 26 по 31 травня у Києві та області рятувальники виявили 112 локацій падіння уламків збитих ворожих боєприпасів, залишків ракет і безпілотників, які спричинили пошкодження 237 об'єктів.

Про це під час брифінгу в Укрінформі на тему: "Атака на Київ: наслідки масованого обстрілу центру столиці та області" повідомив пресофіцер ДСНС Олександр Хорунжий.

“У період з 26 по 31 травня у Києві та області працівники ДСНС виявили 112 локацій падіння уламків збитих ворожих боєприпасів, залишків ракет, безпілотників, які спричинили пошкодження 237 об'єктів: понад 100 - у Києві, 130 - у Київській області”, - сказав Хорунжий.

Крім того, ДСНС ліквідувала 15 пожеж, зокрема 10 - у Києві і 5 - у Київській області.

Читайте також: Повітряний терор РФ до Дня Києва

За його словами, за цей період ДСНС зафіксувала понад 800 атак на населені пункти в 13 областях та місті Києві. Працівники служби здійснили 785 виїздів, у ході яких врятували 11 осіб та ліквідували 53 пожежі.

Як повідомляв Укрінформ, уночі 30 травня РФ вчинила четверту за дві доби повітряну атаку на Київ. У різних районах міста на обох берегах зафіксовано падіння збитих безпілотників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-