У застосунку «Київ Цифровий» стартувало опитування про надання медичних послуг

У застосунку «Київ Цифровий» стартувало опитування про надання медичних послуг

Укрінформ
У застосунку «Київ Цифровий» запустили опитування для жителів столиці про зручність надання медичних послуг у Києві.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

За словами, керівника цифрової трансформації Києва і заступника голови КМДА Петра Оленича, місто прагне більш ґрунтовно проаналізувати потреби містян та визначити основні інструменти, які можна запропонувати всім, хто хоче отримувати послуги медичного обстеження та підтримки онлайн.

«Завдяки опитуванням, ми розуміємо настрої містян, їхню думку, що їх турбує, які питання потребують першочергової уваги. Щодо «медичного опитування» ми маємо на меті визначити рівень обізнаності та задоволеності в наданні медичних послуг для містян – як онлайн, так і офлайн», – зазначив Оленич.

Участь в опитуванні можуть взяти всі користувачі застосунку з наявним BankID. Знайти його можна у розділі «Електронна демократія».

Опитування триватиме до 8 червня.

Читайте також: У застосунку «Київ цифровий» з'явилися підказки про роботу вестибюлів метро

«Київ Цифровий» – мобільний застосунок, створений у 2021 році. Додаток надає користувачеві можливість поповнювати зі смартфона транспортну карту, купувати QR-квитки, сплачувати за паркування, повертати евакуйовану автівку, голосувати за проєкти з благоустрою міста та електронні петиції.

Як повідомляв Укрінформ, у застосунку “Київ Цифровий” до 24 травня проходило опитування щодо встановлення бюстів українських діячів на станції столичного метро “Університет”, які будуть встановлені замість погрудь росіян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-