У столиці обіцяють перевірити та відкрити всі укриття після скарг киян

У столиці обіцяють перевірити та відкрити всі укриття після скарг киян

Укрінформ
У Києві найближчим часом будуть проінспектовані всі укриття, у разі відсутності у населення доступу до таких споруд балансоутримувачі негайно його забезпечать.

Про це заявив керівник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, передає Укрінформ із посиланням на КМВА в Телеграмі.

Під час останньої російської ракетної атаки від киян надійшли численні скарги про закриті укриття. Такі випадки були зафіксовані практично в усіх районах столиці.

Попко наголосив, що закриті укриття під час війни є злочином. Як начальник КМВА на засіданні Ради оборони Києва він акцентував увагу на вирішенні цього питання.

Для Національної поліції Києва, муніципальної охорони міста і всіх очільників районних держадміністрацій невідкладно були визначені завдання.

"В найстисліший термін усі укриття міста Києва мають бути проінспектовані, зафіксовані усі об’єкти, до яких у цивільного населення немає доступу, а балансоутримувачі негайно забезпечать безперешкодний доступ до захисних споруд цивільного захисту", – зазначив Попко.

Читайте також: На Херсонщині встановили 65 вуличних укриттів, ще понад 50 облаштують до кінця червня

Він підкреслив, що закриті укриття в столиці – це неприпустимі випадки, яких не має бути.

"Життя і безпека мешканців Києва є і завжди залишатиметься нашим найголовнішим пріоритетом! Зокрема і за це воюють наші воїни, які щоденно наближають мир в Україні після нашої перемоги" , – підкреслив голова КМВА.

Як повідомляв Укрінформ, вночі 16 травня російські загарбники атакували Україну ракетами різних типів. Падіння уламків було зафіксоване у п'яти районах Києва. Повідомлялося про трьох потерпілих.

Атака була здійснена з північного, південного та східного напрямків. Усі ворожі ракети, зокрема шість "Кинджалів", знищила ППО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-