Мер Брюсселя відвідав медзаклад у Києві, де створюють реабілітаційний центр для захисників

Мер Брюсселя відвідав медзаклад у Києві, де створюють реабілітаційний центр для захисників

Фото
Укрінформ
Бельгійська делегація на чолі з мером Брюсселя Філіпом Клозом відвідала один із медичних закладів столиці, на базі якого облаштовують реабілітаційний центр для поранених українських захисників і захисниць.

Про це повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, передає Укрінформ із посиланням на КМДА.

За словами Поворозника, “сьогодні із бельгійською делегацією на чолі з мером Брюсселя Клозом відвідали заклад, на базі якого створюємо реабілітаційний центр, та поділилися планами”.

Мер Брюсселя відвідав медзаклад у Києві, де створюють реабілітаційний центр для захисників / Фото: КМДА

Він зазначив, що “потреба в сучасному реабілітаційному центрі для військових – це пріоритет номер один столичної медичної галузі”.

Читайте також: Президент вручив годинники військовим, які перебувають на реабілітації в Нідерландах

“Ми плануємо створити його на базі одного з медичних закладів столиці, у якому працюють із пораненими захисниками, і зробити це ми маємо максимально оперативно. Саме тому ми залучаємо до цього проєкту наших іноземних партнерів”, - підкреслив Поворозник.

За його словами, як у закладі, так і на його території тривають ремонтні роботи.

“Це повне переобладнання палат та кабінетів під потреби пацієнтів, які проходять реабілітацію. І ми просимо партнерів допомогти нам із сучасним обладнанням та надати можливість навчатися у кваліфікованих фахівців. Переконаний, що спільними зусиллями ми створимо сучасний, комфортний центр для реабілітації наших захисників, який стане й методичним центром для здобуття досвіду інших фахівців із надання реабілітаційних послуг", – наголосив Поворозник.

Читайте також: Ізраїль має величезний потенціал для лікування українських захисників – Кондратюк

Як повідомляв Укрінформ, мер Брюсселя Філіп Клоз передав від столиці Бельгії дві сучасні карети швидкої допомоги для Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-