У столичному ботсаду імені Гришка на вихідних навчатимуть мінній безпеці

У столичному ботсаду імені Гришка на вихідних навчатимуть мінній безпеці

Укрінформ
У Києві 29 - 30 квітня, у ботанічному саду імені Гришка навчатимуть мінній безпеці та основам надання першої медичної допомоги.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська державна адміністрація повідомляє у Телеграмі.

Організує інформаційно просвітницьку акцію Київська міська організація Товариства Червоного Хреста України.

Протягом двох днів з 10:30 до 14:00 на центральній алеї парку працюватимуть локації, де фахівці розкажуть, зокрема, про першу допомогу – як допомогти при пораненні чи кровотечі, про серцево-легеневу реанімацію, допомогу в транспортуванні потерпілого. Навчатимуть мінній безпеці – як поводитися при знаходженні вибухових пристроїв та який вигляд вони мають. Розповідатимуть про безпечне поводження з домашніми тваринами. Надаватимуть психосоціальну підтримку. Також працюватиме спеціальна локація «Дитяча академія першої допомоги».

Читайте також: Справжні причини війни, або як працює роспропаганда: у Києві відрили інтерактивну виставку

"Юних гостей розважатимуть аніматори, працюватимуть зони різноманітних творчих майстер-класів і аквагриму. Також заплановане бульбашкове шоу", - додали в КМДА.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій підготувало добірку сервісів та онлайн-уроків, які допоможуть підвищити обізнаність дітей щодо мінної безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-