Соціальним житлом забезпечать майже 3 000 переселенців із Маріуполя -

Соціальним житлом забезпечать майже 3 000 переселенців із Маріуполя -

Укрінформ
Майже три тисячі переселенців із Маріуполя будуть забезпечені соціальним житлом у Дніпрі, Запоріжжі, Чернівцях, Івано-Франківську та Кропивницькому.

Про це в Телеграмі повідомила Маріупольська міська рада, передає Укрінформ.

Як зазначається, у Дніпрі після реконструкції першого гуртожитку під соціальне житло для маріупольських переселенців туди заселяться перші 35 родин уже найближчим часом.

Паралельно у місті працюють над розробкою проєктів ще у двох гуртожитках, куди зможуть заселити понад 330 сімей (1 000 людей) вже цього року.

Крім того, гуртожитки у Чернівцях, Івано-Франківську, Запоріжжі та Кропивницькому забезпечать житлом до 2000 маріупольців (525 родин).

Читайте також: У Кропивницькому відкрили хаб для підтримки переселенців

«Реалізація проєкту першого гуртожитку у Дніпрі показала нашим партнерам, що ми можемо виконувати такі проєкти швидко та якісно. Приєднатися до нас та розширити його на інші міста України вже хочуть МОМ, USAID, ЄІБ, а також державні програми розвитку. Об’єднання зусиль допоможе надати дієву підтримку для маріупольців», - зазначив міський голова Маріуполя Вадим Бойченко.

Як повідомлялося, центри «ЯМаріуполь» на сьогодні працюють у 16 містах України, у них отримали допомогу вже понад 55 тисяч маріупольців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-