Керівники Сил оборони нагородили співробітників СБУ за заслуги на фронті

Керівники Сил оборони нагородили співробітників СБУ за заслуги на фронті

Фото
Укрінформ
Керівники Сил оборони вручили нагороди військовослужбовцям Служби безпеки України за заслуги на фронті.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба СБУ у Телеграмі.

Керівники Сил оборони привітали колектив Служби безпеки з 31-ю річницею з дня створення спецслужби і вручили відомчі нагороди співробітникам. У заходах взяли участь міністр оборони Олексій Резніков, начальник Управління державної охорони генерал-майор Сергій Рудь і голова Держспецзв’язку, бригадний генерал Юрій Щиголь.

«Сьогодні ми разом служимо Україні, разом воюємо на фронті. Я знаю, наскільки великий вклад у нашу спільну боротьбу роблять хлопці та дівчата з СБУ. Я дякую всьому колективу Служби безпеки України. Від усіх учасників Сил безпеки та оборони – велика вам пошана і разом рухаємося до перемоги», – сказав Резніков.

Міністр оборони вручив 32 нагороди військовослужбовцям СБУ, серед яких «Знак пошани», вогнепальна зброя та медалі «За сприяння обороні», «Золотий Тризуб» і «За сприяння Збройним силам України».

Читайте також: Зеленський подякував СБУ за її роботу

Як повідомлялося, День Служби безпеки України відзначається щороку 25 березня. Це професійне свято було встановлено указом Президента України 22 березня 2001 року, «враховуючи заслуги СБУ у справі захисту державного суверенітету України, конституційного ладу, територіальної цілісності, законних інтересів держави, забезпеченні прав і свобод людини і громадянина».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-