Для відновлення світла минулої доби на Херсонщині працював 191 енергетик

Для відновлення світла минулої доби на Херсонщині працював 191 енергетик

Укрінформ
Для відновлення світла в Херсонській області минулої доби працював 191 енергетик та понад 70 одиниць техніки. 

Про це у Телеграмі повідомила Херсонська обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

«Для відновлення світла на Херсонщині працювали 40 бригад – це 191 робітник та 73 одиниці техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Малу Сейдеминуху, Берислав, Іванівку, Садок, Хрещенівку, Нововоскресенське, Калинівське, Краснолюбецьк, Новопетрівку, Херсон, Правдине, Кірове, Зеленівку, Крутий Яр та Посад-Покровське», - йдеться у повідомленні про те, що було зроблено фахівцями 24 березня.

Також зазначається, що над відновленням будівель, пошкоджених через російські удари, у Херсоні минулої доби працювали 25 робітників Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби. Першочергові ремонтні роботи було проведено у 13 житлових будинках, де закрито OSB-листами 66 вікон та три дверні отвори.

За добу вибухотехніки Нацполіції обстежили 5,1 гектара територій, вилучили 91 вибухонебезпечний предмет, знищили – вісім. Піротехніки ДСНС обстежили 7,2 гектара територій, вилучили та знешкодили 61 вибухонебезпечний предмет.

Читайте також: У Харкові потребують розмінування кладовища та лісосмуги

В ОВА констатували, що з деокупованих територій Херсонщини автотранспортом 24 березня було евакуйовано 59 осіб, з них двоє дітей та одна маломобільна людина.

«Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 4096 продуктових наборів, 5670 буханок хліба, 420 банок консерви, 450 порцій готових обідів, 1550 літрів питної води, 1104 кілограми продуктів», - повідомили в адміністрації. Та додали, що також людям учора передали дев'ять ремонтних наборів, 62 OSB-листи, 17 рулонів руберойду, 35 гігієнічних наборів та 1277 ліхтарів.

Крім того, на Херсонщині продовжували працювати представники міжнародної організації «Лікарі без кордонів», і минулої доби бригади медиків відвідали населені пункти Старосілля, Заградівку та Бобровий Кут. Загалом медпрацівники оглянули 99 осіб.

Читайте також: На Херсонщині під ворожий обстріл потрапила бригада енергетиків, є поранений

Як повідомлялося, Збройні сили України 11 листопада звільнили Херсон та решту правобережжя Херсонської області від російських загарбників. Але армія рф продовжує постійно обстрілювати Херсонщину, щодня вбиває та травмує цивільних мешканців, пошкоджує інфраструктурні об’єкти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-