Кличко назвав найскладніший місяць для Києва під час повномасштабного вторгнення

Кличко назвав найскладніший місяць для Києва під час повномасштабного вторгнення

Відео
Укрінформ
Березень 2022 року був найскладнішим місяцем для Києва за час повномасштабної війни.

Про це мер столиці Віталій Кличко зазначив у своєму відеоповідомленні, опублікованому в Youtube.

«Рівно 13 місяців українці б’ються за свою свободу і незалежність. За свої міста і села, за життя своїх близьких і майбутнє своїх дітей. 13 місяців з того дня, як наше життя перевернулося і багато в чому набуло інших сенсів… За цей час кожен з нас по-новому відкрив і людей, які поруч, і людей незнайомих, але тих, хто живе в нашому місті, в нашій країні. Так, дехто з них розчарував, але таких менше. А більшість українців показали себе відважними бійцями. І наша вічна шана тим Героям, які поклали своє життя за Україну… Ми по-справжньому зрозуміли, наскільки ми любимо свою країну і своїх співгромадян. І що разом ми – сила, яку ніколи не здолають російські варвари. Разом ми все подолаємо і переможемо!» – підкреслив Кличко.

Міський голова столиці зауважив, що березень 2022 був чи не найскладнішим місяцем для столиці.

Читайте також: Кличко: Київ вистояв складну зиму, зокрема й завдяки комунальникам

«У передмістях точилися бої, і ворог рвався до Києва. Місто оборонялося, працювало і жило. Кияни разом із ЗСУ захищали і берегли столицю», - сказав мер.

Як повідомлялося, на початку повномасштабної війни російські війська намагалися дістатися Києва. ЗСУ стримали наступ. 2 квітня українські військові повністю звільнили від загарбників Київську область.

Фото: КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-