У Києві сформували окремий стрілецький батальйон, триває його злагодження

У Києві сформували окремий стрілецький батальйон, триває його злагодження

Відео
Укрінформ
Окремий стрілецький батальйон Києва сформований, його особовий склад проходить підготовку на різних тренувальних локаціях міста.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська військова адміністрація повідомляє у Телеграмі.

“Начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко особисто переконався у професійній підготовці бійців 401 Окремого стрілецького батальйону столиці під час чергових тренувань підрозділу. Особовий склад зараз проходить вишкіл на різних тренувальних локаціях Києва”, - ідеться в повідомленні.

Відео: КМВА

До програми входить вогнева, тактична, інженерна та підготовка з тактичної медицини. Бійці під час занять вдосконалюють не лише власну фізичну підготовку, а й опановують як теоретично, так і практично всі зразки стрілецького озброєння. Зараз триває злагодження підрозділів на рівні взводів і рот. Окрім цього, на базі одного з навчальних закладів офіцери штабу батальйону проходять підготовку за стандартами НАТО з використанням засобів імітаційного моделювання.

Читайте також: Бригада «Буревій» з «Гвардії наступу» - на етапі злагодження

“Хочу вам побажати навчитись військовій справі, як індивідуально, так і колективно - в складі відділення, взводу, роти, батальйону. Вам усім, хто тут знаходиться, бажаю повернутись додому до своїх сімей живими і здоровими. А зараз ми маємо виконувати найголовнішу задачу - наближати мир в Україні після нашої перемоги”, - наголосив Попко.

Як повідомлялося, у лютому влада столиці оголосила про формування Окремого стрілецького батальйону Києва.

Фото: ОК

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-