У Києві та області застосували стабілізаційні відключення

У Києві та області застосували стабілізаційні відключення

Укрінформ
У деяких районах Київської області та безпосередньо столиці застосовані стабілізаційні відключення через пошкодження енергетичної інфраструктури.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на пресслужбу ДТЕК у Телеграмі.

«У частині Голосіївського, Святошинського, Шевченківського та Солом'янського районів столиці відбуваються відключення відповідно до стабілізаційних графіків. Також стабілізаційні графіки були застосовані у частині Бучанського, Обухівського та Фастівського районів Київської області», - йдеться у повідомленні.

У ДТЕК уточнили, що через пошкодження обладнання енергооб’єкти не можуть передавати енергію для всіх мешканців цих районів.

Читайте також: В Україні достатньо обсягів електроенергії для всіх споживачів – Укренерго

Також можливе застосування графіків погодинних відключень на Житомирщині та Харківщині, передає пресслужба НЕК «Укренерго» у Телеграмі.

«Все ще існують мережеві обмеження у Житомирській та Харківській областях внаслідок пошкоджень мереж, завданих останньою атакою росіян. При зростанні споживання у цих регіонах у пікові години можливе застосування графіків погодинних відключень», - йдеться в повідомленні.

В компанії додали, що складною залишається ситуація у прикордонних районах Чернігівщини, Сумщини та регіонах вздовж лінії фронту, де ворог постійними артобстрілами пошкоджує розподільчі мережі.

Як повідомлялось, станом на 14 березня українська генерація має необхідні обсяги потужності для повного забезпечення потреб споживачів електроенергії по всій країні.

Наразі тривають ремонтні роботи на об‘єктах високовольтних мереж, що постраждали внаслідок останнього масованого обстрілу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-