У застосунку «Київ Цифровий» проходить опитування щодо е-сервісів

У застосунку «Київ Цифровий» проходить опитування щодо е-сервісів

Укрінформ
У застосунку «Київ Цифровий» триває опитування щодо змін та оновлень цифрових сервісів у столиці.

Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланням на заступника голови КМДА і керівника цифрової трансформації Києва Петра Оленича.

«Фідбек користувачів — основа змін та оновлень цифрових сервісів у Києві. Долучайтесь до нового опитування в «Київ Цифровий» і робіть столицю зручнішою!», – закликав Оленич.

Зазначається, що команда застосунку «Київ Цифровий» працює для того, аби містяни завжди могли користуватися електронними сервісами столиці без затримок, проблем та перешкод.

«Команда «Київ Цифровий» постійно працює над тим, щоб застосунок був зручний та відповідав всім потребам сучасного містянина. Такий собі пульт керування розумним містом. Зворотній зв’язок – це головний імпульс розвитку міста та застосунку. На основі звернень користувачів у службу підтримки ми сформували ключові питання, що допоможуть обрати подальший вектор розвитку», – повідомив директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА Олег Половинко.

Він також розповів, що за два роки існування застосунку 130 тисяч користувачів звертались із пропозиціями покращень та нововведень у службу підтримки міста.

Читайте також: «Київ цифровий» вдосконалив налаштування сповіщень про повітряну тривогу

За його словами, з цих звернень команда застосунку вже впровадила можливість переглядати маршрут та графік транспорту онлайн, безконтактно оплачувати проїзд у всіх видах муніципального транспорту, замінили паперові квитки на електронні та запустили англомовну версію застосунку.

Як повідомляв Укрінформ, у міський застосунок «Київ Цифровий» додана можливість перетворювати поїздки з транспортної карти на QR-квитки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-