У Києві викрили адміністратора ще одного Телеграм-каналу, який підбурював молодь до бійок

У Києві викрили адміністратора ще одного Телеграм-каналу, який підбурював молодь до бійок

Відео
Укрінформ
Правоохоронці столиці викрили 17-річного адміністратора чергового Телеграм-каналу, який, за інформацією слідства, підбурював молодь до конфліктів і бійок.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба Національної поліції України.

«Слідчі слідчого управління столичного главку поліції спільно із працівниками управління карного розшуку, кіберполіцейськими та аналітиками управління кримінального аналізу викрили адміністратора ще одного Телеграм-каналу, який підбурював молодь до конфліктної зустрічі», - йдеться у повідомленні.

Цим фігурантом виявився 17-річний киянин, який вирішив влаштувати бійку із представниками молодіжної субкультури, шо нещодавно утворилася в країні шляхом розповсюдження російської пропаганди.

Як зазначили в поліції, з юнаком та його батьками було проведено профілактичну бесіду, а Телеграм-канал, через який він поширював заклики до масових заворушень – заблоковано.

«Це спроба рф провести чергову інформаційно-психологічну операцію та втягнути підлітків у протиправну діяльність» - заявили у Нацполіції.

Читайте також: Субкультури дають підліткам силу, але ними легко маніпулювати – психолог

Як повідомляв Укрінформ, 1 березня заступник начальника Управління ювенальної превенції Нацполіції Ярослав Шанько заявив, що станом на ранок 1 березня у різних регіонах України відбулося вже 41 зібрання молоді у рамках нового молодіжного руху ПВК «Редан».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-