У Києві водій BMW напав на патрульного - йому повідомили про підозру

У Києві водій BMW напав на патрульного - йому повідомили про підозру

Укрінформ
Правоохоронці повідомили про підозру водію BMW, який у Києві завдав тілесних ушкоджень патрульному поліцейському.

Як передає Укрінформ, про це Патрульна поліція України повідомляє у Телеграмі.

У Києві 18 лютого близько 12:00 на вулиці Академіка Заболотного екіпаж поліції помітив автомобіль BMW, водій якого порушив правила дорожнього руху.

«Інспектори зупинили його для перевірки. Під час перевірки документів 35-річний громадянин поводив себе зухвало та агресивно, скоїв напад на поліцейського. Охоронці порядку затримали його та викликали слідчо-оперативну групу», - йдеться в повідомленні.

Патрульні винесли постанову водієві.

Читайте також: Винуватець смертельної ДТП біля Sky Mall отримав вирок - 10 років тюрми

Слідчі повідомили чоловіку про підозру за ч. 2 ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу) та ч. 2 ст. 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв у зв'язку із виконанням цим працівником службових обов'язків) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Як повідомлялося, за словами першого заступника начальника Департаменту патрульної поліції Олексія Білошицького, чоловік за кермом автомобіля їздив Кієвом зі швидкістю 160 км/год. Правоохоронці опублікували відео з нагрудних камер патрульних в момент зупинки та затримання водія. На записі видно, що чоловік поводився грубо, погрожував поліцейським, відмовлявся показувати документи та оформлювати протокол про порушення. Його супутниця, інстаблогерка заявила про начебто грубе затримання чоловіка. Як зауважив Білошицький, «порушника затримано в порядку статті 208 КПК України. Ним займаються слідчі».

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-