У столичному метро проведуть тренінги з домедичної допомоги

У столичному метро проведуть тренінги з домедичної допомоги

Укрінформ
На станціях столичного метрополітену 17 лютого для містян проводитимуть тренінги з надання домедичної допомоги/

Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланням на Департамент охорони здоров’я, передає Укрінформ. 

“17 лютого на 12 станціях столичного метрополітену відбудуться тренінги з домедичної допомоги, взяти участь у яких можуть усі охочі”, - йдеться у повідомленні.

Тренінги триватимуть 17 лютого з 13:00 до 17:00 на станціях метрополітену: «Університет», «Шулявська», «Театральна», «Арсенальна», «Героїв Дніпра», «Олімпійська», «Палац «Україна», «Площа Льва Толстого», «Дорогожичі», «Дружби народів», «Печерська» та «Позняки».

Зазначається, що навичкам домедичної допомоги, зокрема, первинній оцінці стану постраждалого, допомозі при масивній кровотечі, порушенні прохідності дихальних шляхів, термічних опіках тощо, киян навчатимуть досвідчені спеціалісти та інструктори Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Читайте також: Як діяти під час землетрусу — поради ДСНС

Як повідомляв Укрінформ, у Міністерстві охорони здоров’я нагадали громадянам, що робити у разі термічних опіків та яку домедичну допомогу необхідно надати постраждалому. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-