У Києві понад 90% бюветів можуть оперативно підключити до генераторів

У Києві понад 90% бюветів можуть оперативно підключити до генераторів

Укрінформ
У Києві понад 90% бюветних комплексів можуть бути оперативно підключені до генераторів у разі тривалої відсутності водопостачання.

Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація, передає Укрінформ.

«Роботу з пошуку та придбання резервних джерел електро- та теплової енергії не припиняємо ні на мить. Одним із важливих елементів системи життєзабезпечення, яка повинна працювати у випадку надзвичайної ситуації, є бюветна мережа. Вона є тимчасовим джерелом води для містян у разі знеструмлення насосних станцій, поки роботу системи водопостачання не буде відновлено», – зазначив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Читайте також: Cтолиця отримала міжнародну допомогу: поліцейські авто, комунальну техніку і генератори

Мапа бюветів розміщена на сайті спеціалізованого водогосподарського комунального підприємства «Київводфонд», яке здійснює їх обслуговування та ремонт, а також підключення до генераторів. На карті бювети позначені різними кольорами, зокрема фіолетовим – ті комплекси, що мають можливість підключення до генератора.

Як повідомлялося, станом на січень КМДА заявляла, що у столиці 137 бюветів можуть підключити до генераторів у разі тривалої відсутності електроенергії. Загалом у Києві працює понад 170 бюветних комплексів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-