Директорка київського дитсадка привласнила два мільйони батьківських внесків

Директорка київського дитсадка привласнила два мільйони батьківських внесків

Укрінформ
У Києві директорку приватного дитячого садка підозрюють у привласненні та розтраті 2 млн грн батьківських внесків.

Як передає Укрінформ, про це відділ комунікації поліції Києва повідомляє у Фейсбуці.

Співробітники Подільського управління поліції викрили 29-річну директорку приватного дитсадка, розташованого у Шевченківському районі столиці, у привласненні та розтраті батьківських грошей.

"Зокрема досудовим розслідуванням встановлено, що підозрювана, зловживаючи своїм службовим становищем, вирішила заволодіти коштами, які сплачувались батьками на вирішення потреб дошкільнят - харчування, поліпшення умов навчально-виховного процесу тощо", - йдеться у повідомленні.

З грудня 2021 року і до початку повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну зловмисниця надавала вказівки на безпідставне перерахування коштів загалом на суму понад 2 млн грн на підконтрольні їй рахунки начебто за сплату певних послуг, які фактично не надавались.

Читайте також: Суд відправив під арешт виховательку, яку підозрюють у катуванні дітей на Київщині

Слідчі за погодженням із Подільською окружною прокуратурою оголосили жінці про підозру за ч. 2, 3 та 4 ст. 191 (привласнення, розтрата чужого майна, шляхом зловживання своїм службовим становищем) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю на строк до трьох років.

Як повідомляв Укрінформ, чиновників Київводоканалу підозрюють у привласненні бюджетних коштів під час закупівлі насосів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-