Київ виключили з переліку територій можливих бойових дій

Київ виключили з переліку територій можливих бойових дій

Укрінформ
Наказом Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Київ виключений із переліку територій можливих бойових дій.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Мінреінтеграції.

У відомстві нагадали, що в кінці 2022 року уряд прийняв постанову № 1364, якою визначений механізм формування єдиного переліку територій, на яких ведуться чи велися бойові дії або тимчасово окупованих росією. Вказаний перелік періодично оновлюється відповідним наказом Мінреінтеграції.

"Так, наказом від 13 січня 2023 року № 14 внесено зміни до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією. Згідно з наказом, місто Київ виключено із переліку територій можливих бойових дій", - зазначили в міністерстві.

Читайте також: Про повторний наступ на Київ говорити немає підстав, але від рф можна чекати чого завгодно - Сирський

Наголошується, що наказ затверджений за погодженням із Міністерством оборони на підставі пропозицій відповідних військових адміністрацій.

Документ зареєстрований Міністерством юстиції України 16 січня поточного року.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці грудня Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій був затверджений оновлений перелік, на основі якого внутрішньо переміщеним особам здійснюватимуть виплати. До нього входили території Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Київської, Луганської, Миколаївської, Одеської, Сумської, Харківської, Херсонської, Чернігівської областей і м. Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-