Кияни чули вибухи, на об'єкті критичної інфраструктури Київщини - загоряння

Кияни чули вибухи, на об'єкті критичної інфраструктури Київщини - загоряння

Укрінформ
Близько шостої ранку були чутні звуки вибухів. 

Про це повідомляє голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Київська область...На одному з об’єктів критичної інфраструктури маємо загоряння. На місці працюють відповідні служби", - йдеться у повідомленні.

Заступник командувача Сухопутних військ Збройних сил України, генерал-лейтенант Олександр Павлюк повідомив, що звуки вибухів, які мешканці Києва чули зранку 14 січня, не пов'язані з будь-якими військовими діями.

 "Вибухи не пов'язані із загрозою з повітря чи роботою ППО, а також з будь-якими військовими діями. Якби була загроза – ви б почули сигнал тривоги.", - написав Павлюк.

Заступник командувача Сухопутних військ ЗСУ також повідомив, що звуки вибухів, які можна було почути у Києві та області, російські ботоферми активно використовують для транслювання меседжів, що це буцімто початок наступу з півночі. Генерал зазначив, що жодних наступальних дій ворога з півночі наразі немає.

Читайте також: Навчання у білорусі не варто сприймати як пряму загрозу нового наступу на Київ — КМВА

Як повідомляв Укрінформ, в інтерв’ю польському телеканалу TVP Володимир Зеленський висловив переконання, що завданням білорусів є недопущення повного втягнення країни у війну на боці росії, оскільки це буде для них стратегічною помилкою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-