Різдвяні богослужіння у Києві: поліція не зафіксувала порушень

Різдвяні богослужіння у Києві: поліція не зафіксувала порушень

Укрінформ
Правоохоронці не зафіксували у Києві порушень під час звершення Божественної літургії в Успенському соборі Києво-Печерської лаври з нагоди Різдва Христового, а також відправлення богослужінь в інших храмах столиці.

Про це начальник управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у місті Києві Олег Онисько повідомив у ефірі національного телемарафону, передає кореспондент Укрінформу.

«Богослужіння пройшло нормально. Не було порушень жодних, провокацій», - сказав Онисько.

За його словами, на території Верхньої лаври задля запобігання провокаціям та для спостереження за дотриманням громадського порядку було залучено близько 200 поліцейських.

Наразі столичні поліцейські продовжують патрулювання, забезпечують громадський порядок у місті.

«Нині не спостерігається ніяких провокацій, але режим завжди посилений. Тому достатня кількість правоохоронців буде нести службу», - сказав представник столичної поліції.

Читайте також: Не може зло і добро бути прирівняне одне до одного та співіснувати у мирі - Епіфаній

Він також зазначив, що увечері у п’ятницю поліція у Києві не зафіксувала правопорушень, пов’язаних із недотриманням комендантської години. «Служба у церквах завершилася о 20 – 21 годині, тому всі громадяни встигли потрапити додому вчасно», - сказав він.

Як повідомлялося, в Успенському соборі Києво-Печерської лаври 7 січня предстоятель Православної церкви України Епіфаній уперше звершив Божественну літургію з нагоди Різдва Христового.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-