Поліція не має даних, чи можливі провокації на Різдво у Лаврі

Поліція не має даних, чи можливі провокації на Різдво у Лаврі

Укрінформ
У поліції Києва наразі немає інформації стосовно можливих провокацій під час богослужіння у Києво-Печерській лаврі на Різдво 7 січня.

Про це під час телемарафону заявив начальник поліції Києва Іван Вигівський, відповідаючи на питання, чи готується поліція до заходів на території Києво-Печерської лаври у суботу, передає кореспондент Укрінформу.

«Звісно, поліція Києва готується до забезпечення публічної безпеки і порядку під час богослужіння в Успенському соборі Києво-Печерської лаври. Наразі немає будь-якої інформації про можливі провокації», - сказав він.

Читайте також: Епіфаній: ПЦУ претендує на перебування в Києво-Печерській лаврі

Вигівський поінформував, що якщо ці випадки будуть, то на них реакція поліції завжди є одна і та сама – це фіксація і документування.

«Але, звісно, тут потрібна серйозна профілактика. Наша задача – не допустити порушень публічного порядку, будь-яких провокацій. І ми до цього готові», - запевнив чиновник.

Як повідомлялося, предстоятель Православної церкви України митрополит Епіфаній вперше проведе богослужіння з нагоди Різдва Христового в Успенському соборі Києво-Печерської лаври у цьому році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-