На залізничному вокзалі столиці відкриється виставка «Київ – незламне серце Європи»

На залізничному вокзалі столиці відкриється виставка «Київ – незламне серце Європи»

Укрінформ
На залізничному вокзалі столиці наступного тижня буде представлена виставка «Київ – незламне серце Європи», яку вже побачили в Празі, Любліні, Гіссені, Мехіко та Берліні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланням на директора Департаменту суспільних комунікацій Романа Лелюка.

Виставка охоплює 30 світлин українських фотографів, де зображене життя жителів Києва та прилеглих містечок в умовах російської агресії, які долають усі випробування та вірять у перемогу над темрявою і смертю, що несе із собою росія.

Читайте також: У Варшаві експонується виставка «Україна. Під іншим небом»

За словами Лелюка, протягом місяця експозиція висітиме на платформі біля конкорсу, який з’єднує Центральний і Південний вокзали Києва.

«Департамент суспільних комунікацій кілька місяців готував виставку, яка побувала в багатьох європейських містах і навіть у Північній Америці. Ми хотіли не просто показати світові, які мужні та відважні українці, а й те, що ми сьогодні боремося за свободу цивілізованого світу, за майбутнє всієї європейської спільноти. Тепер виставку зможуть побачити і жителі та гості столиці», – зауважив посадовець.

Він наголосив, що на кожній фотографії поруч зі страшними руйнуваннями, які приніс із собою агресор, зображені людяність, життєствердність, чуйність, доброта та хоробрість українців.

Читайте також: Музей української діаспори в Києві запросив на екскурсію виставкою "Зимова діасПора"

В експозиції використані роботи Дениса Копилова, Олексія Самсонова, Миколи Тимченка, Миколи Синельникова, Бориса Корпусенка, Павла Петрова, Андрія Скакодуба та пресслужби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Як повідомляв Укрінформ, 30 грудня в Києві відкрилася виставка «Обережно! Руzzкій мір», на якій представлені агітки, підручники та воєнна атрибутика з визволених територій Херсонської області, де їх залишили російські війська.

Виставка експонується в Нижній Московській брамі в Національному музеї історії України у Другій світовій війні. Триватиме вона протягом трьох тижнів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-