У КМДА закликають не ігнорувати сигнали повітряної тривоги під час свят

У КМДА закликають не ігнорувати сигнали повітряної тривоги під час свят

Укрінформ
У Київській міській державній адміністрації закликають не ігнорувати сигнали повітряної тривоги під час новорічно-різдвяних свят та нагадують про обов’язкове дотримання комендантської години й заборону піротехніки.

Як передає Укрінформ, про це ідеться на Офіційному порталі Києва.

Так, у КМДА наголошують на необхідності дотримуватися комендантської години, яка триває із 23:00 до 05:00, та нагадують, що в цей час заборонено перебувати на вулиці та в інших громадських місцях.

Окрім того, міська влада закликає киян планувати повернення додому заздалегідь, враховуючи обмеження та вимоги воєнного стану та нагадує, що метрополітен у режимі перевезень працює до 22 години, наземний до 22:30. Проте під час повітряної тривоги наземний транспорт, а також наземні ділянки метрополітену зупиняються.

Читайте також: Президент закликав українців особливо у ці святкові дні дослухатись до повітряних тривог

Міська влада закликає бути уважними і не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, зокрема в період свят, адже ворог непередбачуваний.

Звертають увагу і на те, що в Києві діє заборона на реалізацію (продаж, торгівлю) феєрверків, салютів і піротехнічних засобів, а також їх запуск.

“Відповідно правоохоронці реагуватимуть на такі випадки”, - наголошують у КМДА.

Зазначається, що під час новорічних свят щодоби в місті та на об’єктах комунальної власності забезпечуватимуть охорону громадського порядку близько 230 співробітників «Муніципальної охорони». Мобільні групи швидкого реагування здійснюватимуть патрулювання закріплених за ними секторів (районів) столиці. Крім цього, за інформацією КМДА, цілодобово мешканцям надаватимуть допомогу рятувальники комунальної аварійно-рятувальної служби (КАРС) «Київська служба порятунку».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-