Киян закликають долучитись до благодійного проєкту-бібліотеки зі збору книг для літніх людей

Киян закликають долучитись до благодійного проєкту-бібліотеки зі збору книг для літніх людей

Укрінформ
Книгарня «Сяйво книги» ініціювала благодійний проєкт-бібліотеку під назвою «Одним словом», у рамках якого відвідувачі можуть лишити книжковий подарунок для найдоросліших читачів.

Про це поінформувала пресслужба КМДА, передає Укрінформ.

«Міська муніципальна книгарня «Сяйво книги» запрошує киян долучитись до благодійного проєкту-бібліотеки «Одним словом» та лишити книжковий подарунок для найдоросліших відвідувачів. Проєкт містить ексклюзивну підбірку бестселерів, яку команда книжкового магазину «Сяйво книги» ретельно підбирає для найстарших читачів», - уточнили у КМДА.

Зокрема, люди похилого віку можуть прийти до книгарні «Сяйво книги» і серед запропонованих книг на спецстелажі безкоштовно обрати для себе книгу на вибір для читання вдома, а потім повернути її та обрати нову.

Читайте також: Книга про культурну спадщину України - у списку кращих за версією The New York Times

У свою чергу, кожен охочий відвідувач книгарні може купити книгу зі знижкою 20% та передати її працівникам для проєкту «Одним словом». За участь в благодійній акції книгарня надасть дарувальнику знижку у 10% на наступну покупку. Уживані старі книжки не беруть участь у проєкті.

Як повідомлялося, столична книгарня «Сяйво книги» збирає речі для військових у госпіталі під Бахмутом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-