У метро Києва пояснили, чому не відновлюють рух поїздів

У метро Києва пояснили, чому не відновлюють рух поїздів

Укрінформ
Київський метрополітен продовжує працювати у режимі укриття та не відновлює рух потягів через недостатнє електроживлення.

Про це розповів головний інженер КП "Київський метрополітен" Віктор Вигівський в ефірі телемарафону "Єдині новини", повідомляє Укрінформ.

"Залежить його робота, у першу чергу, від електричної енергії. На цей час ми маємо, на жаль, ситуацію за результатами ракетних обстрілів, обмеження і відсутності електричної енергії на частині живлячих центрів електророзподільчої компанії. І, відповідно, на цей час є обмеження потужності, необхідної нам для забезпечення роботи як транспортної інфраструктури і як об'єкта укриття", - зазначив Вигівський.

За його словами, у такій ситуації підземка змушена перейти тільки на роботу як об'єкта укриття, руху поїздів нема.

Головний інженер метро зауважив, що потяги розмістили на підземних станціях, щоб у випадку необхідності люди могли розміститися як на станції, так і у вагонах.

Вигівський запевнив, що всі інженерні системи забезпечення укриття працюють, у тому числі водопостачання, водовідведення вентиляція, є зв'язок.

Читайте також: У Києві розширюють перелік закладів з автономним джерелом живлення

Як повідомлялося, рух київською підземкою було зупинено у зв'язку з масованою ракетною атакою росії. Підземні станції працюють як укриття.

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-