Делегація Єврокомісії відвідала столичний «пункт незламності»

Делегація Єврокомісії відвідала столичний «пункт незламності»

Фото
Укрінформ
До одного зі столичних "пунктів незламності" завітала делегація Генерального директорату Європейської комісії з питань цивільного захисту та гуманітарної допомоги.

Про це поінформувала пресслужба ДСНС, передає Укрінформ.

"14 грудня до одного зі столичних пожежно-рятувальних підрозділів з офіційним візитом завітала делегація Генерального директорату Європейської комісії з питань цивільного захисту та гуманітарної допомоги, аби відвідати "пункт незламності", - уточнюється у повідомленні.

Директор Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України Володимир Демчук детально показав та розказав, як функціонують пункти.

За словами представника рятувальної служби, у "пунктах незламності" громадяни можуть зігрітися, попрацювати, підзарядити свої ґаджети, чи навіть прийти туди зі своїми дітьми та перечекати планові чи екстрені відключення світла вдома.

«Тут можна навіть підключитися до інтернет-мережі через Wi-Fi у разі відсутності зв'язку. Найбільше допомогу люди отримують саме в пунктах, облаштованих ДСНС», - зазначив Демчук.

Крім мобільного "пункту незламності", гостям показали і стаціонарний пункт, що був розташований в одному з приміщень пожежно-рятувального підрозділу.

Гості були вражені тим, які зусилля докладаються для допомогти людям, і тим, як наше суспільство об'єдналося в ці складні для України часи.

Представники делегації заявили, що європейська спільнота цілком і повністю підтримує нашу країну і що у майбутньому Україна може розраховувати на допомогу Євросоюзу в боротьбі з росією.

Читайте також: Посли G7 побували в одному з українських «пунктів незламності»

Як повідомляв Укрінформ, міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський заявив, що "пункти незламності" ДСНС за добу відвідують понад шість тисяч осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-