Рятувальники спростували фейк про пожежу в столичному пункті незламності

Рятувальники спростували фейк про пожежу в столичному пункті незламності

Укрінформ
Дані про пожежу, яка нібито спалахнула в одному із столичних пунктів незламності, не відповідають дійсності.

Про це у Телеграмі повідомила пресслужба Державної служби України із надзвичайних ситуацій, передає Укрінформ.

«Учора у кількох телеграм-каналах ворог почав ширити інформацію про нібито пожежу, яка спалахнула у пункті незламності у Печерському районі Києва. Офіційно повідомляємо, що це неправда. Жодної інформації про подібну пожежу до ДСНС не надходило, а поширене відео - лише спроба підмінити факти і посіяти паніку», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Як роспроп хоче скомпрометувати «пункти незламності»

У ДСНС зазначили, що попри інформаційні атаки рф і її шалене бажання дискредитувати наш спосіб боротьби із енергетичним терором, рятувальники будуть і надалі приймати тисячі громадян, які шукають підтримки у теплих наметах із яскравою жовтою табличкою.

За даними відомства, наразі ДСНС розгорнула вже 1 070 пунктів незламності по всій території України і усі вони ефективно та в повному обсязі продовжують функціонувати. Уточнюється, що у жодному з пунктів з початку їх розгортання не виникало пожеж та інших надзвичайних ситуацій.

Читайте також: При РНБО спростували фейк про погіршення якості водопровідної води в Україні

Як повідомлялося, заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко заявив, що бот-помічник для пошуку пунктів незламності надаватиме інформацію про приватні заклади, які дозволяють відвідувачам заряджати гаджети на випадок вимкнення світла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-