Кличко показав відновлену після обстрілу багатоповерхівку на вулиці Чорнобильській

Кличко показав відновлену після обстрілу багатоповерхівку на вулиці Чорнобильській

Фото, відео
Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко показав повністю оновлений після російських ракетних обстрілів 16-поверховий житловий будинок по вулиці Чорнобильській у Святошинському районі столиці.

Як передає Укрінформ, про це Кличко повідомив у Фейсбуці.

«Уже днями мешканці зможуть повернутися у свої квартири в практично повністю оновленому після російських ракетних обстрілів будинку на вулиці Чорнобильській у Святошинському районі. Сьогодні перевірив, як відремонтували будинок та поспілкувався з його мешканцями», - зазначив Кличко.

Кличко показав відновлену після обстрілу багатоповерхівку на вулиці Чорнобильській / Фото: КМДА

У будинку 126 квартир. Внаслідок влучання російської ракети 64 помешкання вигоріли повністю, 62 постраждали частково. Після обстеження технічного стану будинку експерти виявили, що несучі конструкції не пошкоджені і він може бути відновлений.

"У будинку утеплили фасад, встановили нові вікна, перегородки сантехнічних приміщень, замінили ліфти, дах, відремонтували вхід до будинку. Підсилили збірні залізобетонні елементи. Влаштували нові електричні та сантехнічні мережі. Практично завершили соціальний ремонт в квартирах", - підкреслив Кличко.

Як повідомляв Укрінформ, російські обстріли у березні призвели до руйнувань та пожеж у Святошинському, Подільському, Дарницькому та Шевченківському районах Києва. Внаслідок влучання боєприпасу у 16-поверхівку на вулиці Чорнобильській сталися значні руйнування з пожежею з першого по 16-й поверх.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-