Кличко сказав, за якої умови пункти обігріву в столиці працюватимуть цілодобово

Кличко сказав, за якої умови пункти обігріву в столиці працюватимуть цілодобово

Укрінформ
Пункти обігріву в Києві працюватимуть цілодобово лише у випадку надзвичайної ситуації з опаленням та іншими комунікаціями.

Про це повідомив мер міста Віталій Кличко в ефірі телеканалу «Київ», передає Укрінформ із посиланням на "Радіо Свобода".

«Цілодобово пункт обігріву повинен працювати? У мене тоді питання – вночі у нас дійсно існує комендантська година? Моє завдання надати всі сервіси, і ми робимо все від нас залежне для того, щоб надати тепло, світло, водопостачання і це є», – зазначив Кличко.

Читайте також: Бювети та пункти обігріву: де можна отримати воду в Києві, якщо будуть перебої

За його словами, пункти обігріву можуть працювати 24 години на добу, коли є надзвичайна ситуація. Коли ж у місті є світло та тепло, то немає сенсу тримати там людей.

«Я дав завдання, щоб ці пункти працювали до дев’ятої години вечора, щоб люди, які там працюють з ранку до вечора, мали можливість доїхати додому. Якщо буде надзвичайна ситуація – тоді ці пункти працюватимуть цілодобово», – наголосив мер Києва.

Читайте також: У разі тривалого відключення світла в Україні планові операції призупинять – МОЗ

У Дарницькому та Дніпровському районах Києва 2 грудня спостерігалися проблеми з енергопостачанням через брак потужності на одному з двох об’єктів генерації на Лівому березі.

За даними столичної влади, Київ поступово наближається до планових відключень. Водночас частіше виникають аварії в енергосистемі.

Як повідомлялося, раніше Кличко заявляв, що у разі нових ударів ворога по критичній інфраструктурі України та повної відсутності внаслідок цього електропостачання, в столиці продовжуватимуть працювати окремі торгові мережі, ринки, магазини та ТРЦ.

 Фото: Kyiv Security Forum

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-