У Києві сніжитиме до вечора - зранку вулиці прибирають понад 100 машин

У Києві сніжитиме до вечора - зранку вулиці прибирають понад 100 машин

Укрінформ
У Києві зранку прибирання снігу та обробку вулиць протиожеледними засобами виконують понад 100 одиниць спецтехніки.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська державна адміністрація повідомляє у Телеграмі.

«Протягом дня кількість техніки і працівників буде збільшено. Прибудинкові території прибирають від снігу працівники та техніка керуючих компаній», - ідеться в повідомленні.

Синоптики зазначають, що помірний снігопад прогнозують до вечора.

"Станом на 10:00 7 грудня на вулиці Києва виведено 167 одиниць комунальної спецтехніки. Сніг прибирають понад 3,5 тисячі комунальників. Зупинки громадського транспорту, шляхи, тротуари, велодоріжки інтенсивно обробляються протиожеледними засобами", - йдеться у повідомленні Київської міської військової адміністрації.

У КМДА просять водіїв без нагальної потреби не виїжджати під час снігопадів на приватних авто та не створювати заторів, адже в них стоїть і снігоприбиральна техніка. Автівки необхідно паркувати відповідно до правил, аби не заважати спецтранспорту екстрених і комунальних служб.

Читайте також: Кличко сказав, за якої умови пункти обігріву в столиці працюватимуть цілодобово

Як повідомляв Укрінформ, в Україні 7 грудня пройде невеликий сніг, у західних, центральних та південних областях з дощем, на дорогах місцями ожеледиця, температура вночі 4-9° морозу, в східних областях до 12°, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-