На Харківщині скорочується тривалість комендантської години

На Харківщині скорочується тривалість комендантської години

Укрінформ
У Харківській області скорочується тривалість комендантської години, тепер вона триватиме з 23:00 до 05:00 ранку. Наразі це дозволяє безпекова ситуація у регіоні.

 Про це у Телеграмі повідомив керівник Харківської обласної військової адміністрації, передає Укрінформ.

«У Харківській області скорочується тривалість комендантської години. Відсьогодні вона триватиме з 23:00 до 05:00 ранку», - написав очільник області.

Він зазначив, що таке рішення Харківська обласна військова адміністрація ухвалила у відповідь на численні звернення представників бізнесу, підприємств, які забезпечують життєдіяльність, працівників транспортної сфери та ін.

«Завдяки нашим Збройним Силам України, які відігнали ворога, в місто Харків та громади області поступово повертаються місцеві жителі, навіть попри те, що нас чекає дуже складна зима. Відповідно, зростає необхідність в більш тривалій роботі продуктових мереж, сфери обслуговування. Тож реагуємо на потребу», - пояснив Синєгубов.

Він додав, що це рішення погодили із військовим керівництвом, і наразі безпекова ситуація дозволяє піти на зменшення тривалості комендантської години.

Читайте також: У Херсоні змінили час комендантської години

За словами керівника ОВА, умови комендантської години не змінилися: забороняється перебування у визначений період доби на вулицях та в інших громадських місцях осіб без спеціальних перепусток, а також рух транспортних засобів.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці листопада у Миколаївській області зменшили час комендантської години. Вона триває з 00:00 до 05:00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-