У Києві викрили групу ділків, які торгували наркотиками й боєприпасами

У Києві викрили групу ділків, які торгували наркотиками й боєприпасами

Фото
Укрінформ
У Києві правоохоронці викрили злочинне угруповання, що займалося збутом наркотичних засобів і боєприпасів.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська прокуратура повідомляє в Телеграмі.

"За процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру чотирьом учасникам злочинної групи, викритим на збуті наркотичних засобів та боєприпасів", — ідеться в повідомленні.

Фото: Київська міська прокуратура
Фото: Київська міська прокуратура

У межах слідства задокументовані п'ять фактів збуту учасниками угруповання наркотичних засобів і боєприпасів. Зловмисники затримані під час чергової спроби продати "товар".

Під час обшуків у приміщенні, орендованому одним із порушників, та в результаті оперативних заходів правоохоронці вилучили понад 300 грамів амфетаміну, близько 200 грамів канабісу, 25 грамів кокаїну, 32 пігулки екстазі та PMA, а також галюциногенні гриби, які зловмисники хотіли збути.

Також вилучене лабораторне обладнання для виготовлення наркотичних речовин, дві гранати, запал і понад 80 набоїв, які спільники також планували продати. За все це зловмисники розраховували отримати 15 тисяч доларів.

Встановлено, що затриманими є уродженець Полтавської області, 1984 року народження, 45-річний уродженець Сумської області та жителі Луганської області, 1980 й 1988 років народження. Один із затриманих — раніше судимий за скоєння злочину, пов’язаного з незаконним обігом наркотиків.

Зловмисникам оголошені підозри у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 та ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Їм загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За результатами проведення відповідних експертиз буде визначена остаточна кваліфікація дій фігурантів. До трьох із них суд застосував запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. Ще один підозрюваний узятий під цілодобовий домашній арешт.

Вживаються заходи для встановлення місцезнаходження інших можливих спільників.

Читайте також: Постачальник наркотиків до Київського СІЗО отримав 14 років в’язниці

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці листопада в Києві затримали закладчика наркотиків з партією "товару" на 1 мільйон гривень.

Перше фото: antikor.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-