Від початку війни у Києві загинули понад 150 людей, із них четверо дітей - Кличко

Від початку війни у Києві загинули понад 150 людей, із них четверо дітей - Кличко

Укрінформ
У Києві внаслідок бомбових та ракетних ударів росії пошкоджені чи зруйновані 678 об’єктів, загинули понад 150 мирних мешканців, із них четверо дітей.

Про це заявив мер столиці Віталій Кличко під час виступу на відкритті Київського інвестиційного форуму, який відбувається сьогодні в Брюсселі, передає Укрінформ з посиланням на Київську міську державну адміністрацію.

Організувати форум і зібрати потенційних інвесторів, які хочуть допомогти Києву та Україні, запропонував мер Брюсселя Філіп Клозе.

“На жаль, не можу сьогодні бути з вами особисто. Ситуація в Києві та Україні, ті виклики, які потрібно оперативно долати, вимагають моєї присутності в Києві. Вперше форум відбувається за межами Києва. І це символічно, що перший закордонний інвестиційний форум Києва проходить саме в Брюсселі, в серці Європи. Бо в європейській родині бачать своє майбутнє кияни та всі українці”, – зауважив Кличко.

Очільник Києва подякував меру Брюсселя, Торговій палаті та Спілці підприємців Брюсселя за пропозицію провести інвестфорум у столиці Бельгії, а також за допомогу в його організації.

Кличко зазначив, що сьогодні українці захищають свій європейський вибір в кривавій війні з російським агресором, який прийшов на українську землю. А також захищають європейські цінності, мир та стабільність на всьому європейському континенті.

Читайте також: Київ може очікувати найгірша зима з часів Другої світової — Кличко

Україна вже понад 9 місяців не здається, бореться і перемагає. Незважаючи на чисельну та військову перевагу ворога. Незважаючи на тотальний терор, який він влаштував проти мирних мешканців України.

Зокрема, тільки в Києві внаслідок бомбових та ракетних ударів пошкоджені чи зруйновані 678 об’єктів. Із них понад 350 житлових будинків, 77 закладів освіти, 80 об’єктів житлово-комунального господарства, 25 об’єктів транспортної інфраструктури та 26 - охорони здоров’я.

Від початку широкомасштабної війни в столиці загинули понад 150 мирних киян, із них четверо дітей.

Як повідомляв Укрінформ, росія 23 листопада завдала чергового масованого ракетного удару по українських населених пунктах. Пошкоджено об'єкти енергетичної інфраструктури, у всіх регіонах введено аварійні відключення.

Фото: kyivcity.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-