У столиці сьогодні дуже низький рівень забрудненості повітря

У столиці сьогодні дуже низький рівень забрудненості повітря

Укрінформ
У Києві станом на ранок 15 листопада рівень забрудненості повітря дуже низький, радіаційний фон – у нормі

Про це повідомила пресслужба Київської міської державної адміністрації, передає Укрінформ.

«Станом на 08:00 15 листопада рівень забрудненості атмосферного повітря в Києві дуже низький. Радіаційний фон у всьому місті – в нормі», - йдеться у повідомленні.

Так, на правому березі на стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Турівська, 28 загальний індекс якості повітря – 17 (дуже низький рівень забрудненості). Радіаційний фон при контрольній нормі у 0,26 мкЗв/год становить 0,11 мкЗв/год.

Також на стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Щусєва, 20 загальний індекс якості повітря – 16 (дуже низький рівень забрудненості). Радіаційний фон становить 0,10 мкЗв/год.

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою просп. Правди, 64-Г загальний індекс якості повітря – 16 (дуже низький рівень забрудненості). Радіаційний фон становить 0,12 мкЗв/год.

Читайте також: У Києві зранку повітря чисте, радіаційний фон - у нормі

На лівому березі на стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Харківське шосе, 7/1 загальний індекс якості повітря – 20 (дуже низький рівень забрудненості). Радіаційний фон становить 0,11 мкЗв/год.

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Архітектора Вербицького, 26 загальний індекс якості повітря – 18 (дуже низький рівень забрудненості). Радіаційний фон становить 0,11 мкЗв/год.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-