Доля ялинки в Києві залежить від безпекової та енергетичної ситуації - КМДА

Доля ялинки в Києві залежить від безпекової та енергетичної ситуації - КМДА

Укрінформ
Питання щодо встановлення новорічної ялинки у столиці вирішуватиметься ближче до кінця листопада з урахуванням безпекової та енергетичної ситуації.

Про це повідомила пресслужба Київської міської державної адміністрації, передає кореспондент Укрінформу.

Електронна петиція №11449 на сайті Київської міської ради щодо недоцільності встановлення новорічної ялинки у Києві набрала необхідну кількість голосів для розгляду місцевою владою.

“Вважаю недоречним встановлювати ялинку, витрачати кошти на її придбання, монтаж, обслуговування та демонтаж. Виділенні кошти доречніше витратити на допомогу ЗСУ чи допомогу ВПО. Розумію, що свято має бути, але нехай воно буде у кожного вдома, а ми як свідомі мешканці столиці в той же час можемо в цьому році обійтися без встановлення головної ялинки Країни”, - йдеться у петиції.

Петицію на цей момент підписали 6187 киян.

Як зазначили у КМДА, електронна петиція буде розглянута відповідно до рішення Київської міської ради від 8 жовтня 2015 року № 103/2006 "Про затвердження Положення про порядок подання та розгляду електронних петицій" (зі змінами).

“Питання щодо встановлення новорічної ялинки у Києві буде вирішуватися ближче до кінця листопада з врахуванням безпекової та енергетичної ситуації”, - пояснили Укрінформу в пресслужбі КМДА.

Читайте також: Масових святкувань на Різдво й Новий рік у столиці не буде – Кличко

Як повідомляв Укрінформ, раніше міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що столична влада планує встановлення новорічної ялинки, але все залежатиме від безпекової ситуації у місті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-