Взимку температура в домівках киян буде близькою до минулорічної - Пантелеєв

Взимку температура в домівках киян буде близькою до минулорічної - Пантелеєв

Укрінформ
У ході опалювального сезону у Києві температура в домівках буде близькою до тієї, яка була в попередні роки, тобто близько +18 (коливання на один градус допустиме).

Про це заступник Київського міського голови Петро Пантелеєв заявив в ефірі телемарафону, передає Укрінформ

«Ми орієнтуємося на показники минулого року, якихось серйозних відхилень не повинно бути. Плюс-мінус один градус, але точно без різких відхилень», - сказав Пантелеєв.

За його словами, нині до централізованого опалення вже підключено близько 30% будинків, ще приблизно тиждень потрібний для того, щоб все місто було із теплом. Водночас чиновник відмітив, що нині деякі будинки ще не ухвалили рішення відносно включення опалення. Йдеться про ОСББ або будівельні кооперативи.

Заступник Київського міського голови підкреслив те, що загалом процес підключення опалення позитивно впливає на економію електроенергії.

«Там, де вже тепло є, люди не користуються обігрівачами і, відповідно, відпадає надмірне навантаження на енергосистему, а це на сьогоднішній день надзвичайно важливо», - сказав він.

Читайте також: До початку опалювального сезону повністю готові 18 областей – Мінрегіон

Пантелеєв наголосив на тому, що столиця разом з усією Україною налаштована заощаджувати енергоресурси. «Тотальне енергозбереження – основний наш лейтмотив опалювального сезону. Будемо економити та максимально орієнтувати на це споживачів», - підкреслив він.

Як повідомляв Укрінформ, опалювальний сезон у Києві розпочався 20 жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-