У Києві пошкоджені два об’єкти критичної інфраструктури — перебої з водою та світлом

У Києві пошкоджені два об’єкти критичної інфраструктури — перебої з водою та світлом

Укрінформ
У столиці внаслідок ракетних обстрілів з боку рф пошкоджено два об’єкти критичної інфраструктури, частково обмежено електро- та водопостачання на лівому березі.

Про це повідомив Київський міський голова Віталій Кличко у своєму Телеграмі, передає Укрінформ.

«У Києві, в результаті ракетних обстрілів російськими варварами, пошкоджені два об’єкти критичної інфраструктури. Триває ліквідація надзвичайної ситуації. На місцях працюють аварійно-рятувальні служби. Наразі частково обмежене надання послуг електро- та водопостачання в багатьох будинках на лівому березі столиці. В деяких будинках можливе пониження тиску в водопровідній мережі, зміна кольору та прозорості води», – сказав Кличко.

Він звернувся до всіх киян з проханням максимально економити електроенергію. Не вмикати потужні електроприлади – кондиціонери, електрочайники, мікрохвильові печі тощо.

Читайте також: Киян закликають не поширювати наслідки ударів по критичній інфраструктурі

«Мешканцям, де понижений тиск у водопровідній мережі, – максимально економно зараз витрачати воду. В оселях, де вже тимчасово припинене водопостачання, мешканців просимо знайти найближчий від дому бюветний комплекс, колонку чи автомат з продажу питної води, та зробити запас води», – порекомендував міський голова.

Також Кличко зауважив, що міські служби роблять усе можливе, щоб якомога швидше стабілізувати ситуацію та повернути киянам життєво необхідні послуги.

Як повідомляв Укрінформ, зранку в Києві пролунали вибухи у Деснянському районі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-