Київ та область закликали обмежити сьогодні ввечері використання електроенергії

Київ та область закликали обмежити сьогодні ввечері використання електроенергії

Укрінформ
Заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко закликає жителів Києва та Київської області через сьогоднішній обстріл росіянами об'єкта енергетичної інфраструктури обмежити використання електроенергії з 17:00 до 23:00.

Як передає Укрінформ, про це Тимошенко написав у Телеграмі.

“Після підступного обстрілу об'єкта енергетичної інфраструктури на Київщині маємо серйозні наслідки, але їх можна мінімізувати. Все, що необхідно, - сьогодні максимально раціонально підійти до споживання електроенергії”, - підкреслив Тимошенко.

За його словами, це дозволить пройти труднощі усім менш помітно, але якщо цієї поради не дотриматися, будуть ускладнення і доведеться знову діставати свічки та виникнуть “всі супутні з відсутністю електрики наслідки”.

Читайте також: Повністю відновлені 15 енергетичних обʼєктів, які хотіли знищити росіяни - Зеленський

“Тому моє звернення абсолютно просте: жителі Києва та Київщини, будь ласка, сьогодні максимально обмежте використання електроенергії з 17 до 23 години. І все буде добре. Сьогодні це наш фронт в тилу”, - зауважив Тимошенко.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 15 жовтня росіяни завдали ракетного удару по одному з районів Київщини.

Укренерго попередило про можливі аварійні відключення через удар по об‘єкту енергетичної інфраструктури у Київській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-