Жителів Київщини та столиці попередили про можливі аварійні відключення світла

Жителів Київщини та столиці попередили про можливі аварійні відключення світла

Укрінформ
Національна енергетична компанія "Укренерго" попереджає про можливі аварійні відключення через сьогоднішній ранковий ракетний удар росіян по об‘єкту енергетичної інфраструктури у Київській області.

Як передає Укрінформ, про це Укренерго повідомляє у Фейсбуці.

"Сьогодні ворог здійснив черговий варварський напад на критичну інфраструктуру. В результаті об‘єкт енергетичної інфраструктури на Київщині зазнав тяжких руйнувань. Спеціалісти НЕК "Укренерго" вже працюють, щоб відновити надійність енергоживлення Київа та центрального регіону", - ідеться в повідомленні.

При цьому диспетчерський центр Укренерго попереджає про можливі застосування графіків аварійних відключень, тому варто стежити за повідомленнями обленерго (операторів систем розподілу).

Читайте також: Всі регіони вже з електрикою - українців просять не перевантажувати мережу

В Укренерго закликають ощадливо споживати електроенергію, особливо з 17:00 до 23:00, не використовувати енергоємні електроприлади, вимкнути зайве освітлення, перенести прання на нічні години.

"Такі заходи дають нашим спеціалістам можливості якомога швидше стабілізувати ситуацію і провести необхідні відновлювальні роботи", - підкреслюють у компанії.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 15 жовтня росіяни завдали ракетного удару по одній із громад Київської області. За попередніми даними, без жертв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-