Унаслідок вчорашньої ракетної атаки на Київ загинула лікарка «Охматдиту»

Унаслідок вчорашньої ракетної атаки на Київ загинула лікарка «Охматдиту»

Фото
Укрінформ
Унаслідок вчорашньої ракетної атаки на Київ загинула лікарка "Охматдиту" Оксана Леонтьєва.

Про це в Телеграмі повідомляє НДСЛ "Охматдит", передає Укрінформ.

"З болем у серці повідомляємо, що внаслідок ракетного обстрілу Києва загинула лікарка Охматдиту Оксана Леонтьєва. Оксана Григорівна загинула по дорозі на роботу, поспішаючи до своїх пацієнтів. Трагедія трапилась зранку 10 жовтня", - йдеться у повідомленні.

Оксана Леонтьєва — лікар-гематолог НДСЛ «Охматдит». Працювала у відділенні трансплантації кісткового мозку 11 років, рятувала дітей з раком крові.

Читайте також: Масована атака рф на Україну: кількість постраждалих зросла до 108

Вранці 10 жовтня Оксана завезла 5-річного сина Григорія в дитячий садок. Далі поїхала в Охматдит, аби рятувати пацієнтів, як вона це робила вже багато років. Життя Оксани забрала російська ракета, її машина згоріла вщент в середмісті Києва. Через цей жахливий терористичний обстріл, загинуло і постраждало багато невинних людей, в тому числі дітей.

Маленький син Оксани Гриша залишився сиротою. Його батька також не стало більше як рік тому. Тепер хлопчика виховуватиме дідусь.

Читайте також: У Києві після учорашнього обстрілу відновили рух бульваром Шевченка

Як повідомляв Укрінформ, зранку 10 жовтня росія здійснила масовану ракетну атаку по території України, унаслідок якої загинуло щонайменше 14 цивільних, близько ста поранених. Постраждали обʼєкти критичної інфраструктури в столиці та інших регіонах.

У вівторок росія продовжила ракетні обстріли України, працює ППО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-