Ракетний удар по Києву: пошкоджені 45 будинків, заклади культури й освіти

Ракетний удар по Києву: пошкоджені 45 будинків, заклади культури й освіти

Укрінформ
У столиці від ракетних ударів російської федерації у понеділок, 10 жовтня, постраждало 45 житлових будинків, 5 обєктів критичної інфраструктури, 6 освітніх закладів, 5 медзакладів та ін.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє мер Києва Віталій Кличко.

«Сьогодні внаслідок атаки російських варварів у Києві зазнали пошкоджень різного ступеню: житлові будинки — 45; об’єкти критичної інфраструктури та ЖКГ — 5, заклади освіти — 6 (3 школи, 1 дитячий садочок, 2 будівлі позашкільного виховання), заклади соціальної сфери — 2, заклади культури — 6, заклади охорони здоров’я — 5, адмінбудівлі — 2», - уточнив Кличко.

Як повідомляв Укрінформ, зранку 10 жовтня росія розпочала масовану ракетну атаку по України. Загалом загарбники випустили вже 83 ракети, з них 43 знищено силами української ППО.

Наслідки ракетного обстрілу у центрі Києва / Фото: Руслан Канюка, Анатолій Сірик, Укрінформ

Станом на 12.30 ракети рф влучили в інфраструктурні об'єкти восьми областей. Відомо про вісьмох загиблих і 36 поранених.

Сили протиповітряної оборони України збили 9 із 12 дронів-камікадзе під час ранкової атаки на Україну.

Читайте також: У Києві від ракетних ударів – п’ятеро загиблих, 51 постраждалий

Станом на 17.00 відомо про 11 загиблих та майже 90 поранених. Також було пошкоджено близько 70 об'єктів, з яких 29 об'єктів критичної інфраструктури.

У Генштабі ЗСУ повідомили, що російська федерація під час масованого ракетного удару по УкраЇні використала 84 крилатих ракети, 24 безпілотних літальних апарати, з них 13 - іранські "Шахід-136". ЗСУ знищила 56 цілей. Серед них 43 крилатих ракети та 13 БПЛА (з них 10 типу "камікадзе").

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-