У Києві від ракетних ударів – п’ятеро загиблих, 51 постраждалий

У Києві від ракетних ударів – п’ятеро загиблих, 51 постраждалий

Укрінформ
У Києві від ракетних ударів 10 жовтня загинули п'ять людей, 51 особа постраждала, з них 42 госпіталізовані до медзакладів міста. 

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко в Телеграмі, передає Укрінформ.

«Велика терористична атака російських варварів на столицю та обласні центри України. У Києві зранку і протягом дня - влучання в кількох районах. Зокрема в центрі міста. Також скажений агресор ударив по кількох об‘єктах критичної інфраструктури столиці. За даними на цей час: від ракетних ударів у Києві загинули п'ять людей. 51 постраждалий. Із них 42 госпіталізовані до медзакладів міста», - зазначив Кличко.

За його словами, загроза нових ударів триває, тому мер просить людей не нехтувати безпекою і сигналами повітряної тривоги.

«Під час тривоги перебувайте в укриттях. Ми працюємо. Робимо все для життєзабезпечення міста. Дякую всім киянам за розуміння і витримку! Ворог хоче нас залякати, та в нього не вийде! Зберігаємо спокій і діємо виважено», - закликав Кличко.

Читайте також: Подоляк назвав масований обстріл українських міст воєнним злочином у прямому ефірі

Як повідомлялося, у понеділок вранці росія завдала ракетних ударів по Києву, Хмельницькому, Львову, Житомиру, Дніпру та інших містах. У Києві було відомо про п'ятьох загиблих і 47 постраждалих унаслідок російського ракетного обстрілу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-