Кличко подякував столичним освітянам за їхню працю

Кличко подякував столичним освітянам за їхню працю

Укрінформ
Міський голова Києва Віталій Кличко з нагоди Дня працівника освіти подякував столичним освітянам за їхню працю.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив у Телеграмі.

«Дякую нашим освітянам за їх складну працю, за велике серце і любов до наших дітей. З перших днів широкомасштабного варварського вторгнення росії ви показали свою сміливість і відданість професії. Кожен із вас зайняв свою лінію оборони. Хтось пішов воювати, інші – залишились працювати заради дітей. Ви навчали онлайн, зі сховищ, ви підтримували дітей та батьків. Потім готували заклади до роботи в умовах воєнного стану. І столиця змогла розпочати новий навчальний рік у змішаному форматі – очному, онлайн та індивідуальному», – наголосив мер.

Кличко зауважив, що станом на сьогодні в столичних закладах середньої, дошкільної та позашкільної освіти працюють 70,5 тисяч фахівців, понад 40,5 тисяч з них – педагоги. 195 освітян, за його даними, пішли захищати Україну від російських загарбників, 143 педагоги-вимушених переселенці прийшли працювати цього року в заклади освіти Києва.

Читайте також: Зеленський оприлюднив серію фото про школу під час війни

«Зі святом вас, дорогі освітяни! Сил вам, вдячних учнів і вихованців, благополуччя і найголовнішого сьогодні – Перемоги», – додав Кличко.

Як повідомлялося, щороку в першу неділю жовтня Україна відзначає День працівників освіти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-