У Києві презентували фотовиставку «Герої МВС: 200 днів»

У Києві презентували фотовиставку «Герої МВС: 200 днів»

Фото
Укрінформ
Начальник Головного сервісного центру Міністерства внутрішніх справ Микола Рудик презентував у найбільшому в Україні сервісному центрі МВС, який розташований у Києві, фотовиставку «Герої МВС: 200 днів».

Про це передає кореспондент Укрінформу.

Ця експозиція є частиною масштабного проєкту щодо героїзації захисників України, у рамках якого, зокрема, вже раніше було створено перше друковане видання книги «Герої МВС: 200 днів війни».

За інформацією міністерства, ця фотовиставка триватиме на постійній основі. Планується, що вона наповнюватиметься новими історіями про українських героїв.

Також на презентації цього проєкту був присутній один із героїв - нацгвардієць Дмитро Фінашин, який увійшов у книгу «Героїв МВС».

Читайте також: Багато звільнених з полону українських військових зазнали жорстоких тортур – ГУР

Про подвиги співробітників системи МВС під час повномасштабної війни із рф громадяни також можуть прочитати у самому онлайн-літописі «Герої МВС: 200 днів війни».

Як повідомлялося, 11 вересня у МВС презентували книгу під назвою «Герої України. 200 днів війни» з історіями подвигів нацгвардійців, прикордонників, поліцейських і рятувальників.

12 вересня глава МВС Денис Монастирський презентував проєкт «Герої МВС». Того ж дня Міністерство внутрішніх справ і Український інститут національної пам'яті підписали меморандум щодо передачі УІНП матеріалів про героїв МВС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-