У Києві вже працюють 349 дитячих садочків, які відвідують близько 15 тисяч дітей

У Києві вже працюють 349 дитячих садочків, які відвідують близько 15 тисяч дітей

Укрінформ
У Києві на сьогодні працюють 349 дитячих садочків. Їх відвідують майже 15 тисяч дітей.

Про це повідомили у Департаменті освіти і науки КМДА, передає Укрінформ.

Зазначається, що одночасно в закладі дошкільної освіти може перебувати стільки дітей і працівників, на скільки розраховано укриття. Це одна з головних вимог і єдине обмеження щодо прийому дітей у садочки Києва. А тому декому доведеться шукати інший садочок.

"Якщо обраний батьками заклад дошкільної освіти не має можливості відновити роботу або поки що не працює, батьки можуть перевести дитину до іншого садочка. Для цього необхідно створити заявку в системі електронного запису. Батьки, які поки очікують на запрошення дитини у садочок, можуть додати до переліку обраних закладів номери тих, які мають укриття і функціонують у звичайному режимі. Наразі надавати довідки від обох батьків про те, що вони працюють, не потрібно", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Кличка розповіли про підготовку столиці до зими

Також у департаменті нагадали, що за результатами обстеження стану укриттів 63% комунальних садків столиці можуть працювати у звичному режимі.

До столичних садочків можуть відправити своїх дітей не тільки мешканці Києва, а й тимчасово переміщені особи та військовослужбовці. Для тих батьків, чиї діти не зареєстровані у столиці, необхідно пройти реєстрацію в електронній черзі.

Читайте також: Зеленська обговорила з першою леді Франції навчання українських школярів

Як повідомлялося, раніше, згідно з рішенням Ради оборони Києва, підставою для прийому дітей до садків, в яких існує укриття, були довідки від обох батьків про те, що вони працюють.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-