Кличко розповів, коли відновлять будинки на вулицях Лобановського та Чорнобильській

Кличко розповів, коли відновлять будинки на вулицях Лобановського та Чорнобильській

Відео
Укрінформ
Ремонт пошкоджених внаслідок російських обстрілів житлових будинків у столиці триває: на вул.Чорнобильській він завершиться за два місяці, на проспекті Лобановського - наступної весни.

Про це повідомив Київський міський голова Віталій Кличко у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Відновлення столичних будинків, пошкоджених обстрілами російських варварів, триває. Відновлювальні роботи в будинку на вулиці Чорнобильській у Святошинському районі закінчать вже за 2 місяці. Роботи на проспекті Лобановського завершать навесні наступного року", - зазначив він.

Як нагадав Кличко, 16-поверховий житловий будинок на вулиці Чорнобильській у Святошинському районі зазнав пошкоджень внаслідок потрапляння російської ракети 15 березня: із наявних 126 квартир 64 помешкання вигоріли повністю, а 62 постраждали частково.

Водночас у 27-поверховому будинку на проспекті Лобановського внаслідок влучання ракети на третій день вторгнення зафіксовано 16 уражених помешкань із 126 квартир. Наразі там тривають роботи з влаштування монолітного залізобетонного каркасу будинку, підкреслив мер.

Кличко також зазначив, що влітку місто розпочало відновлювальні роботи 11 житлових будинків, які було пошкоджено найбільше - у Святошинському, Оболонському та Шевченківському районах.

Читайте також: У Києві відновлюють пошкоджені російськими обстрілами 11 будинків та інфраструктуру

Як повідомляв Укрінформ, у липні в Дарницькому районі Києва розпочалися роботи з відновлення двох багатоквартирних житлових будинків, які найбільше постраждали внаслідок атак росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-