Укрексімбанк виставив на продаж земельні ділянки поблизу Києва

Укрексімбанк виставив на продаж земельні ділянки поблизу Києва

Фото
Укрінформ
Укрексімбанк продає масиви земельних ділянок для індивідуального та промислового будівництва загальною площею понад 140 га, розташованих навколо Києва.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба банку. 

"Державний Укрексімбанк виставив на торги масиви земельних ділянок для індивідуального та промислового будівництва загальною площею понад 140 га, розташованих навколо Києва. Серед них – унікальні на ринку пропозиції для здійснення приватної або корпоративної елітної забудови у безпосередній близькості до столиці. Всі ділянки перебувають у власності банку та не мають жодних обтяжень", - йдеться в повідомленні.

Торги за лотами відбудуться 21 вересня 2022 року.

Укрексімбанк виставив на продаж унікальні масиви земельних ділянок біля Києва / Фото: OpenMarket

У банку зазначають, що на торги виставляється 5 лотів.

Перший лот - мальовничі земельні ділянки з виходом до води, розташовані на території села Козин, Обухівського району. Цільове призначення – індивідуальне дачне будівництво. Загальна площа 31 земельної ділянки складає понад 25 га. Підходить під будівництво котеджного містечка.

Другий лот - дві земельні ділянки загальною площею понад 6 га. Цільове призначення – будівництво та обслуговування виробничо-складських та офісних приміщень. Розташовані у с. Велика Олександрівка Бориспільського району, біля кільцевої дороги Бровари – Бориспіль (Р-03). Відстань до Києва – 13 км. Поруч асфальтовий під'їзд і комунікації. Розташування ділянки чудово підходить для будівництва логістичного центру.

Третій лот - земельні ділянки, які складають загальний масив площею понад 41 га. Цільове призначення – будівництво та обслуговування житлового будинку. Розташовані у с. Петропавлівське (Петрівське) Бориспільського району. Земельний масив знаходиться між Києвом та Борисполем. Під’їзні шляхи з твердим покриттям районного значення прокладені до всіх ділянок масиву. Поруч розташовані лінії електропередач. Ідеальна місцевість для будівництва котеджного містечка кількістю не менше 200 будинків з розвиненою інфраструктурою.

Читайте також: Фонд гарантування продає активи МР Банку за ₴2,4 мільярда

Чевертий лот - сім земельних ділянок загальною площею 10,4 га. Цільове призначення – будівництво та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд. Розташовані у с. Вишеньки Бориспільського району. Поблизу проходить асфальтова дорога. Відстань до Києва – близько 6 км. Наявний ґрунтовий під’їзд на рівній місцевості. Поруч знаходиться котеджне містечко Золоче.

П'ятий лот - тринадцять земельних ділянок загальною площею 56,7 га. Цільове призначення – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення. Розташовані у с. Велика Солтанівка Васильківського району. Виходять на фасад автомобільної траси Київ – Одеса (Е95, М05). Відстань до Києва складає 35 км, до Василькова – менше 10 км. Вздовж ділянок проходять асфальтовий під'їзд та комунікації. Вигідна локація та зручна транспортна розв’язка дає можливість для облаштування будь-якого торгового або логістичного бізнесу.

Як повідомлялося, в АТ «Укрексімбанк» українські підприємці можуть оформити кредити під страхування Експортно-кредитного агентства (ЕКА).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-