На Подільському узвозі продовжують ремонт — КМДА дала схеми об’їзду

На Подільському узвозі продовжують ремонт — КМДА дала схеми об’їзду

Укрінформ
У Києві на Подільському узвозі з 1 вересня по 20 жовтня частково обмежать проїзд транспорту у зв’язку з ремонтом покриття, замість низки тролейбусів працюватимуть тимчасові автобусні маршрути.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланням на комунальну корпорацію "Київавтодор".

"На Подільському узвозі, у зв’язку з ремонтом покриття з бруківки, частково обмежать проїзд автотранспорту з 1 вересня до 20 жовтня", — ідеться в повідомленні.

Зазначається, що всі попередньо заплановані на цей рік роботи на Подільському узвозі вже виконані. Так, станом на сьогодні відремонтоване покриття з бруківки на крайній правій смузі від вул. Овруцької до вул. Кирилівської – на спуск.

Водночас, за інформацією КМДА, Київавтодор знайшов можливості збільшити обсяги робіт, тож дорожники починають оновлювати покриття в крайній правій смузі від вул. Кирилівської до вул. Овруцької (на підйом), а також ремонтують тротуари, чим і зумовлене введення додаткових обмежень руху.

Об’їжджати водіям рекомендується за такими маршрутами: вул. Кирилівська – вул. Нижньоюрківська – вул. Отто Шмідта – вул. Багговутівська – вул. Овруцька (в обидва напрямки); вул. Іллєнка – вул. Теліги – вул. Ольжича – вул. Бакинська – вул. Петропавлівська – вул. Кирилівська (у напрямку Куренівки); вул. Кирилівська – вул. Петропавлівська – вул. Копилівська – вул. Теліги – вул. Іллєнка (у напрямку Лук’янівки).

Також повідомляється про зміну маршрутів громадського транспорту в напрямку Куренівки: вул. Іллєнка – вул. Теліги – просп. Бандери – розворот біля станції "Зеніт" – просп. Бандери – вул. Кирилівська. Замість тролейбусів курсуватимуть автобуси.

З 1 вересня до закінчення робіт організовується робота тимчасових автобусних маршрутів №№ 6-ТР, 18-ТР, 28-ТР, 33-ТР.

Як повідомили в Київпастрансі, рух автобусів буде організований наступним чином:

маршрут № 6-ТР: від Мінського масиву до Майдану Незалежності трасою руху тролейбусного маршруту № 6, у зворотному напрямку – Майдан Незалежності – вулиця Мала Житомирська – Володимирський проїзд – вулиця Володимирська – вулиця Велика Житомирська – Львівська площа – вулиця Січових Стрільців – вулиця Юрія Іллєнка – вулиця Олени Теліги – проспект Степана Бандери до залізничної станції Зеніт – вулиця Кирилівська, далі – трасою руху тролейбусного маршруту № 6 до Мінського масиву;

маршрут № 18-ТР: від вулиці Сошенка до Майдану Незалежності трасою руху тролейбусного маршруту № 18, у зворотному напрямку – Майдан Незалежності – вулиця Мала Житомирська – Володимирський проїзд – вулиця Володимирська – вулиця Велика Житомирська – Львівська площа – вулиця Січових Стрільців – вулиця Юрія Іллєнка – вулиця Олени Теліги – проспект Степана Бандери до залізничної станції Зеніт – вулиця Кирилівська, далі – трасою руху тролейбусного маршруту № 18 вулицею Сошенка;

маршрут № 28-ТР: від проспекту Свободи до станції метро "Лук’янівська" трасою тролейбусного маршруту № 28, у зворотному напрямку – Лук’янівська площа – вулиця Деревлянська – вулиця Білоруська – вулиця Юрія Іллєнка – вулиця Олени Теліги – проспект Степана Бандери до залізничної станції "Зеніт" – вулиця Кирилівська, далі – трасою тролейбусного маршруту № 28 до проспекту Свободи;

маршрут № 33-ТР: від Мінського масиву до залізничного вокзалу "Південний" трасою руху тролейбусного маршруту № 33, у зворотному напрямку – вулиця Січеславська – вулиця Івана Огієнка – проспект Повітрофлотський – вулиця В’ячеслава Чорновола – вулиця Січових Стрільців – вулиця Юрія Іллєнка – вулиця Олени Теліги – проспект Степана Бандери до залізничної станції Зеніт – вулиця Кирилівська, далі – трасою руху тролейбусного маршруту № 33 до Мінського масиву.

Наголошується, що рух тролейбусних маршрутів №№ 6, 18, 28, 33 буде тимчасово припинений.

Читайте також: Після перейменування київських вулиць переоформлювати документи не треба

Як повідомляв Укрінформ, до 31 серпня в Києві діятиме часткове обмеження руху транспорту на Дегтярівському шляхопроводі та під ним, введене у зв'язку з протиаварійними та зміцнювальними роботами.

Фото: КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-