У Софії Київській відбулася молитва за Україну

У Софії Київській відбулася молитва за Україну

Фото
Укрінформ
У соборі Святої Софії у Києві відбулася молитва за Україну з нагоди Дня Незалежності, участь у якій узяли Президент Володимир Зеленський з дружиною і представники різних конфесій та церков.

Захід транслювався в ефірі інформаційного телемарафону «UAразом», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Всесильний Господи, почуй молитви дітей твоїх, споглянь у час важких випробувань на державу нашу Україну, благослови та зміцни воїнів наших, Президента, владу, уряд та весь народ наш, які протистоять підступному російському агресору на землі, на морі та в повітрі. Благаємо Тебе, даруй нам перемогу та справедливий мир в Україні утверди», - зазначив предстоятель Православної церкви України митрополит Київський і всієї України Епіфаній.

Глава держави та перша леді взяли участь у «Молитві за Україну» / Фото: Офіс Президента

Читайте також: Українці пишуть історію, якою захоплюватимуться майбутні покоління – Шмигаль

За інформацією пресслужби ОП, під час урочистого заходу камерний хор виконав «Отче наш», після чого предстоятелі церков і керівники релігійних організацій помолилися за Україну та виголосили виступи. Вони побажали якнайшвидшого настання миру, а також сили українському народові, щоб вистояти в час важких випробувань.

Після закінчення виступів хор виконав духовний гімн «Боже великий, єдиний, нам Україну храни!»

Глава держави привітав предстоятелів церков і керівників релігійних організацій з Днем Незалежності й подякував за духовну підтримку українського народу.

Як повідомлялося, сьогодні Україна відзначає 31-у річницю проголошення Незалежності. Цього дня у країні скасовані масові заходи з міркувань безпеки.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-